Köpenhamnstips?

I dag grattade vi bästa mamma som förutom att vara en hejare på att hjälpa till att måla möbler också alltid ställer upp och är barnvakt när helst det behövs. Häromdagen önskade hon sig en upplevelse av sina döttrar och sån tur att vi redan planerat en åt henne.

Då vi ofta inte är så hemma på spontana grejor och att göra saker utan att kolla upp allt innan, så chansade vi lite och bokade både hotell och flyg till Köpenhamn i Oktober. Så nu har jag en shoppingtjejhelg med mamma och syster att se framemot! Lite egoistisk present kanske….men jag lovar hon såg riktigt glad ut!

Så här fint blev paketet utifrån idéer från syster. Mamma kunde inte lista ut att det var en resa till Dannmark trots att hela paketet var utformat som danska flaggan…hur kunde hon missa det??! Kartan på resefoldern hade dessutom en bit av hennes favoritstad London med, vilket gjorde henne ännu mer fundersam. Så Köpenhamnstips någon?

Contact Sheet

Annonser

2 thoughts on “Köpenhamnstips?

  1. Nämnde för Annika att vi hade så bra design-listor som vi gick efter i somras i Kphm, men googlade lite och ser att man hittar hur mkt som helst.. Missa inte Hay House tycker jag (den stora nära Ströget på Östergade). Vi gick på slutet in i Magasin du Nord (också vid Ströget) och där fanns lite av de flesta märkena som man sett både på Illum och mindre butiker.. Ha en supermysig helg!

  2. Tack för tipsen Stina! Har inte alls hunnit läsa på och googlat innan som jag brukar, men gissar/hoppas att vi kommer hitta mycket fint ändå! Ha en bra helg du med! kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s