Vill ni veta vad lådorna skulle vara till?

Kommer ni ihåg bilderna från snickarverkstan förra helgen? Förstår att spänningen är olidlig! Ni måste suttit klistrade i väntan på att få se vad trälådorna skulle vara till? !

Inte det? Nu är i alla fall projektet klart! Lite vit färg (Tack snälla mamma!) och några hjul färdigställde projektet. Som ni ser nedan så användes två av lådorna som hyllor bredvid lilla Vs säng och en av lådorna fick hjul och blev en bra leksaksförvaring.

Jag var länge inne på att köpa en liten sån expedithylla på ikea som man ser i många barnrum. Den är ju faktiskt både snygg, praktisk och jättebillig. Det var dock för enkelt och vem vet när IKEA tänker öppna… jag är otålig! En bonus var ju också att eftersom lilla V älskar att snickra så var det lite kul att han fick vara med att tillverka hyllorna till hans egna rum.

De vita gummikorgarna (Tubtrugs) hittade jag till slut på blomsterlandet. Tror de kommer att bli perfekta att förvara järnvägar, duplo, djur och annat i. Lagom storlek, väldigt hållbara, går att diska, och handtag så att han själv kan bära dem. Finns i en uppsjö av färger.

Visar lite mer bilder från hans rum, och jag vet vad ni tänker! Ni har rätt! Det brukar inte se ut så här, det brukar ligga saker över hela golvet och det trots att han aldrig vill leka på sitt rum utan i vardagsrummet… Om man inte räknar in den där tiden på kvällen då jag tycker att han ska sova och alla leksaker plötsligt är jätteintressanta! Det går till och med att leka själv då….

Vilgots rum

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s