Fotograf

Jag tror minsann bestämt att min lille son kommer att bli fotograf. Fast frågar jag honom säger han snickare.. Utbytet fortsätter, jag fotar honom och han fotar mig. Så här blev dagens resultat. Vilken suverän bildkomposition och vem har sagt att motivet ska vara i fokus? Kan nog vara en bildstil som går hem hos många som inte gillar att vara med på bild så mycket.

fotokonst

Sen blev det såklart några kort på lilla V igen. Kul att kunna fånga en mer eftertänksam eller tjurig min. Oftast får jag ett haha-skratt där han öppnar hela munnen, eller ett tillgjort leende. Visste inte att man vid två års ålder redan hade ett sånt intränat.

vilgot i lekparken

Annonser

6 thoughts on “Fotograf

  1. Nice! Det är nog många som vill anlita honom:) Frän effekt iaf!
    Lukas fick en kamera när han fyllde 5. Den är han allra bästa ägodel och kors i taket så håller den än. Han är faktiskt rädd om den. Det är väldigt inrtessant att se hans bilder. De speglar ju hur han ser på världen från sitt perspektiv.

  2. Haha, han kan nog vara dyr att anlita då jag kan tänka mig att hans utrustning inte kommer att hålla så länge.. Malin låter som en bra idé att de kan få ha sin egen kamera. Men fem år blir nog mer lagomt än tre. Vi har en kille som gärna plockar isär och undersöker.

    • Fem år verkar i vårt fall vara en perfekt ålder. Största problemet är ”vart är min kamera?” Han fick en superplatt liten Panasonic som tar överraskande bra bilder för att vara en liten kompaktkamera. Lillebror fick en gammal trasig digitalkamera, men han verkar lika nöjd för det:) Jag minns att jag fick min första kamera när jag var 6 år. Den hade en filmkassett och kubblixt. Den köptes på Polyfoto i Borlänge centrum när det låg där Naturapoteket ligger idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s