Modeller sökes!

Jag skulle verkligen vilja utveckla mitt fotande. Just nu är det mycket teori som snurrar runt i mitt huvud och jag skulle vilja öva på någon annan än min egen familj. Därför skulle jag hemskt gärna vilja fota dig, dina barn, din familj eller kanske din farmor. Du bestämmer. Jag fotar det mesta så länge det rör sig om att fota människor i naturliga miljöer. Jag fotar också gärna par, eller gravida.

Tänker mig att vi träffas och fotar någonstans ute i en park, på en äng, i skogen eller där du önskar. Vi kan även vara hemma hos er eller mig. Jag använder naturligt ljus och inga studiobilder eller blixtar. Vi fotar i 30-60 min beroende på hur bra det går. Du får sedan en kontaktkarta med småbilder där du kan välja ut 10 bilder som jag lägger ner lite extra tid på med redigering och som du får högupplösta och kan använda för privat bruk att framkalla eller använda på nätet så länge du anger mitt namn som fotograf och länkar till min blogg. Jag vill också ha rätten att använda några av bilderna på min blogg eller liknande.

Intresserad? Maila mig på fruthorsell@hotmail.com senast den 7 september och berätta gärna vem du vill att jag ska fota och om du har några idéer på hur. Skulle det bli fler än två som är intresserade så väljer jag ut en och lottar fram en. Så två stycken kan i slutändan bli valda. Meddelar vilka på söndag!

Ser framemot att få fota lite, hoppas ni är intresserade!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s