Locktrollet

Fick ett ryck och klippte av några centimeter lockar idag. Var inte oroliga det fanns mycket att ta av!

Det gick förvånansvärt bra för att vara första gången (tidigare har han klippt sig hos frisör) Insåg dock att lockigt hår har både sina för och nackdelar. Svårare att klippa rakt då håret lockar sig hela tiden, men oavsett hur snett och ojämnt jag klippte så ser man det inte eftersom håret lockar sig!

lockar

Annonser

9 reaktioner på ”Locktrollet

      • Har du inte sett bilder på din farbror Olle när han var liten? Väldigt ljus och hur lockig som helst. Så jag skulle tro att det är ett arv från fam Borgs 🙂

  1. Alltså, hur gör du för att få honom att sitta still? Ser ju så idylliskt ut😊 här blir det kris så fort håret ska tvättas bara… Hon behöver klippas nu också men jag vet inte ännu hur det ska gå till😳 Tips?

    • Nja så idylliskt är det nog inte. Förut har jag försökt gett upp och bokat tid hos min duktiga frisör. Hos henne har han fått en hel ask russin av mig och suttit relativt still ett tag i alla fall. Igår frågade jag om jag fick klippa hans hår, fick inget direkt svar men när jag nämnde hämta sax och spruta vatten så sprang han iväg direkt. Sen fick han spraya mitt hår med vattenflaskan först. Satte honom sen framför en film på tv:n så gick det faktiskt relativt bra. Tycker det är svårast om de vill se vad man gör och vrider på huvudet hela tiden, då är det omöjligt.

  2. Ja, lockigt hår är inte så svårt att klippa har jag märkt. Jag fick förmånen (läs tvingades) att klippa Martins hår i ca 8 år innan jag äntligen fick honom att inse att det faktiskt blir snyggare om man går till frissan. Ännu en positiv sak som kom ut av att vi gick och gifte oss, jag tyckte att det kunde vara snajsigt om han inte såg ut som en tant i håret när vi gick nerför altargången…) 😀

    Rakt hår skulle jag däremot aldrig försöka mig på. En kompis klippte mig när vi gick i 8:an. Det blev snett och vint på så många sätt som det är fysiskt möjligt. Hästsvans i ett halvår efter det, puh!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s