2014 är hittills ett mycket bra år

En liten sammanfattning av den första veckan på året.

Den 2-3 januari lämnade vi V hos mormor och morfar och utnyttjade herr Thorsells julklapp från mig. En övernattning på Hotell Dalecarlia i Tällberg. Vi gjorde lite små stopp på vägen, myste i soffor, drack kaffe och läste tidningar i väntan på vårt rum. Sen kopplade vi av på Spa i ett par timmar och hade till och med bokat in oss på varsin massage. Mycket trevligt Spa! Sen åt vi en mycket god middag i deras restaurang. På torsdagen började vi med god frukost och slappade ett tag på rummet. Sen tog vi omvägen över Rättvik på vägen hem och åt lunchbuffén på Sjövillan, som ligger precis vid långbryggan. En av mina favoriter! God lunch, och sen kaffe och efterrätt som vi intog i en soffa rakt framför öppna spisen, med Siljan som utsikt.

Den 3-4 januari åkte vi på Julfest med dans runt granen i en by utanför Hedemora. Dels för att återse mina kusiner som vi inte träffar allt för ofta och dels för att lilla V skulle få dansa och ha lite kul. Det var mycket uppskattat av hela familjen. V tränade på räven raskar över isen, hela förmiddagen..och sjöng med och dansade för glatta livet när vi väl kom dit. Sen var det ju även fika och tomten kom med godispåsar. När vi ändå var i trakterna åkte vi sedan till Stjärnsund och blev ompysslade av Vs farmor till dagen efter.

De sista dagarna har vi spenderat med att få klart en del projekt här hemma. De här lamporna köptes in i oktober tror jag…och då menar jag inte 2013….utan 2012!!! Sen dess har de stått och väntat snällt uppe på spisen. Nu äntligen har de kommit upp och så snyggt det blev. Har ingen förebild, men det var inte heller mycket att se.
2014-01-07 13-09-54
Nästa projekt vi håller på med är att organsiera städ/verktyg/diverseskåpet som saknar både krokar, hyllor och organisation. Vi har ju bott här i 4 år nu så det börjar bli dags. Bilder kommer nog när det blir klart!

Idag njuter jag och V av sista lediga dagen då dagis har planeringsdag. Vi har åkt bussutflykt till stan, varit på biblioteket och gjort lite ärenden. Mycket trevligt!

Så vi har fått en hel del gjort de sista lediga dagarna, känns skönt inför jobbstarten imorgon!

Annonser

One thought on “2014 är hittills ett mycket bra år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s