Hänger ni med i alla ändringar?!

Jag har ingen stor blogg men jag har flera trogna läsare vilket verkligen glädjer mig! Omkring 300-600 unika besökare i månaden besöker min blogg.

I och med att jag startat min fotoverksamhet som fanns i bakhuvudet som en dröm redan när jag startade min blogg så funderar jag väldigt mycket på marknadsföring och sociala medier. Hur bloggen ska fortsätta och vad som hör hemma på en personlig blogg och vad som mina potentiella kunder är intresserade av.

Därför har det på senaste tiden blivit en hel del ändringar på blogg, facebook och instagram och jag är inte säker på att du som följer mig hänger med, för det gör jag knappt själv. Tänkte reda ut hur jag tänker för er som följer mig och för att ni i fortsättningen ska kunna följa mig på rätt ställen och utav det ni är intresserad av.

Den här bloggen kommer att fortsätta med privata inlägg, kalas, pyssel, inredning, recept och allt som inte har med fotograferingen att göra. Skillnaden mot förut är att jag inte kommer att posta nya inlägg på min facebooksida då jag gjort om den till en fotografsida. Så vill ni följa den här bloggen och inte vill missa något inlägg så föreslår jag att ni använder den lilla funktionen som finns här till höger om ni scrollar ner en bit. Det står ”Follow blog by email” och gör så att ni får ett mail varje gång jag uppdaterat med ett nytt inlägg på bloggen. Då inläggen antagligen inte kommer att komma oftare än en gång i veckan så kommer ni inte bli överösta med mail och tycker ni inte att det fungerar så kan ni så klart bara avsäga er prenumerationen igen.

Min andra blogg ligger direkt på fruthorsell.se/blogg. Där kommer jag uppdatera med fotografier från min senaste fotograferingar och ni kan följa den delen av mitt liv som handlar om mitt fotograferande och förhoppningsvis så småningom mitt företag. Den bloggen kan du också prenumenera på om du går in på bloggen och anmäler dig till höger om själva bloggtexten. Största anledningen att följa den sidan är att du inte missar några paketpriser, rabatter eller andra passa-på-erbjudanden som kommer att annonseras där eller en och annan tävling.

För er som fyllt i att ni gillar min sida på facebook och följt den här bloggen på det viset. Ni kommer nu att gilla/följa min fotosida på facebook där den nya bloggens inlägg kan komma upp och andra facebookinlägg och bilder. Där får även ni som fotograferats hos mig mer än gärna hjälpa mig genom att sätta ett betyg och lämna en reccension.

På Instagram kommer samma sak att gälla @fru_thorsell kommer att vara min mer privata/blandade användare och @fruthorsellfotografi kommer att vara knyten till mitt fotograferande.

Så nu är allt solklart hoppas jag? Kanske i alla fall jag själv har lite bättre koll.

Har ni sett de här fina bilderna som min syster tog på mig sist jag var i Uppsala. Vill ni veta varför de är svartvita? Man ser inte lika likblek ut då!! Det här är ju verkligen värsta tiden på året om man som jag mest håller sig inne och sitter framför en dator all ledig tid.

Självporträtt - Cecilia Thorsell - Fru Thorsell Fotografi

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s