Lika som bär?

När Vilgot var liten älskade han min kamera! Dock inte att modella framför kameran utan han ville ha min kamera, hålla i den och trycka på alla knapparna. Det var så fotot nedan blev till. Vilgot står och hänger i mina ben och sträcker sig upp mot mig för att försöka fånga min kamera. För en gångs skull med ett glatt ansiktsuttryck för oftast var det arga läten och sura miner när han inte fick som han ville.

Nu har jag fått en till liten sån filur som gärna vill ha mammas kamera. Mamman har ju dessutom uppdaterat sin kamera till en dyrare variant än då… Eftersom nedanstående foto på Vilgot hamnade som förstoring på vår vägg, har jag tänkt att det vore kul att försöka ta ett liknande kort på Frans och jämföra.

Jag är ju lite partisk i frågan och känner ju igen dem, men visst finns det vissa likheter? Ser ni vem som är vem?

Medans jag bloggar på min gamla dator, försöker herr Thorsell få igång min nya dator. I stället för att göra det enkelt med den förinstallerade Delldatorn, är datorn redan isärskruvad och hårddisken nu utbytt mot en snabbare. Vilket också betyder att allt från Windows till drivare måste installeras igen. Håller tummarna för att det fungerar för nu börjar jag bli lite less på den här datorn som arbetar långsammare än en snigel och låter som en större byggfläkt på grund av överansträngning.

Frans och Vilgot

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s